ΈΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

info@snails-studio.gr

www.snails-studio.gr

.

Image
1

Απόλαυση

Στο SNAILS STUDIO θα νιώσετε την απόλαυση των υπηρεσιών μας.
2

Περιποίηση

Η περιποίηση είναι μια από τις βασικές μας υπηρεσίες.
3

Αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα σε όλες τις υπηρεσίες μας θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικά!

SNAILS Profile

Το SNAILS STUDIO ξεκίνησε τη λειτούργια του εδώ και μια δεκαετία και αμέσως κατέκτησε ένα ευρή κοινό προσφέροντας υψηλό επίπεδο παροχών σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Λίγα Λόγια

Στο SNAILS STUDIO η φροντίδα που θα σας προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας κάνει να νοιώσετε τα οφέλη μιας ολοκληρωμένης περιποίησης και ανανέωσης της εικόνας σας. Εδώ θα συνδυάσετε απόλαυση – χαλάρωση & αποτέλεσμα. Το προσωπικό του SNAILS θα σας κάνει να νοιώσετε σαν να βρίσκεστε επίσκεψη σε σπίτι φίλων και θα λύσει οποιαδήποτε απορία σας με μεγάλη προθυμία.

Με μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα από την στιγμή που θα μπείτε στο σαλόνι ομορφιάς SNAILS η περιποίηση σας δεν έχει προηγούμενο.

Εκμεταλλευτείτε τον πολύτιμο και περιορισμένο χρόνο που έχετε και αφιερώστε τον στην περιποίηση του εαυτού σας.

Κατανοούμε το τι συμβαίνει γι’ αυτό και καθημερινά προσπαθούμε να κάνουμε ειδικές πρόσφορες έτσι ώστε να είναι οι παροχές και οι τιμές μας προσιτές σε όλους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει με ιδιαίτερη φροντίδα και υγιεινή οποιαδήποτε υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες σας, τη μόδα και την περίσταση. Για να έχετε πάντα περιποιημένα άκρα οι ειδικοί του κέντρου φροντίζουν να ενημερώνονται για όλες τις σχετικές εξελίξεις.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ενώ προσέχουμε ιδιαίτερα την απολύμανση – αποστείρωση των εργαλείων, ακλουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Ακολουθηστε μας στα Social Media

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
snail-logo2_black.png

Οταν η Πολυτέλεια μπαίνει στην καθημερινότητα σας!

 

E-MAIL
info@snails-studio.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μεταμορφώσεως 66

Μοσχάτο,18345

2111835197, 2104830678

© Copyright 2024 SNAILS nail bar STUDIO. All Rights Reserved.

Search